(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Kuřecí směs na pivu s brokolicí a rýže
Potřebné ingredience
kuřecí prsní řízky žampiony ve slaném nálevu - celé sojová omáčka Shoyu černé pivo Kozel brokolice pórek slunečnicový olej pažitka na ozdobu sůl, Podravka jasmínový rýže
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky a naložíme přes noc nebo stačí tak 2-3 hodiny do solamylu smíchaného se sojovkou Shoyu (nebo Tamari - obě mají ve zdravé výživě). Maso osmažíme na oleji, přidáme dle chuti Podravku, sůl, sojovku a zalejeme pivem. Přidáme žampiony, vaříme doměkka a na konec přidáme pórek. Brokolici uvaříme zvlášť a přidáme ke směsi, aby se chutě spojily. Podáváme s jasmínovou rýží ozdobenou pažitkou. Rychlý a zdravý oběd do práce :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bibi4
(upraveno)
20. 7. 2013, 10:00
laskonka333
(upraveno)
16. 12. 2012, 10:13